marți, 3 februarie 2009

Ceasul biologic

Varsta bate la usa. 30 si ceva de ani. Si singura, inca singura... Timp nu mai e. Unde este timpul? Cum l-am pierdut zadarnic? Unde sunt copii? Sotul? Familia? De ce nu am realizat pana acum ceea ce trebuia realizat? Peste cativa ani nu o sa mai pot da nastere unui copil. Peste cativa ani, barbatii care ma placeau nu or sa mai ma placa. Sau or sa fie luati.

Nu sunt doar prejudecati sau zvonuri. Femeile se tem pe buna dreptate de momentul in care ceasul biologic va bate ora momentului potrivit. Organismul isi cere dreptul. Instinctul matern se trezeste intr-o femeie chiar si fara sa-si dea seama. Daca acesta nu se concretizeaza, apar frustrarile, nemultumirile, sentimentele de inutilitate... Te simti neom intre oameni.

Femeile se mai tem de uratenie si batranete. Se tem de schimbare. De despartire sau de pierderea persoanei iubite. Ca nu sunt iubite asa cum isi doresc sau ca nu or sa iubeasca asa cum ar trebui. De umilinta... pentru ca asa se face loc pentru ura, dezamagire si infern. Se tem sa nu piarda. Se tem sa nu fie inselate de cel pe care-l iubesc. Se tem sa nu spuna prea multe si sa nu faca mai nimic. Se tem sa nu se multumeasca cu prea putin. Se tem de neimplinire. Se tem de esec. Lista este lunga si poate continua la nesfarsit..
Tie de ce anume iti este cel mai mult teama in viata?

Un comentariu:

  1. de aici intervin si anumite dezechilibrari psihice ale lor, nu va doresc sa fiti cu o femeie care se aproprie de 30 si isi doreste un copil:))

    RăspundețiȘtergere