duminică, 8 februarie 2009

Happy End ?

Mai coooopiiiillllor !! Pe mine ma exasperati cand ziceti mereu ca viata e roz , ca stelele sunt galbene si cerul e albastru.In ultima vreme tot mai multi copii spun chestia asta , probabil fac chestia asta incercand sa nu devina "imo" si sa nu spuna ca viata e dura,dar privind din exterior lucrurile nu sunt deloc asa , viata este grea-daca vrei sa ai ce manca trebuie sa muncesti , viata este dura-daca vrei sa fii cineva trebuie sa muncesti,viata este fiindca este si n`o putem schimba .
Dar sunt atat de oripilat de copii care se cred in basme , sunt atat de oripilat de pustii din ziua de azi care nu au copilarie , nu mai stiu nici macar sa joace sotronu` clasic care fiecare dintre noi l`am jucat si chiar daca si`ar dori sa`l joace nu au unde.. din cauza spatiilor verzi care sunt ocupate de toti "marii-micii-intreprinzatori" de toti "afaceristii" si toti "smecherii" care vin cu privatizarea Romaniei..
Chiar credeti ca Romania va avea vreodata un Happy End ? Niciodata ! De ce ? Fiindca asa suntem noi romanii un popor de oameni inteligenti dar sclavi .. Ne ducem sa culegem capsunile spaniolilor ca ei nu au oameni care sa se injoseasca pe 600 de euro sau mai stiu ei cat , ne ducem sa construim in italia blocuri ca ei nu au ingineri , ne ducem in Tarile Arabe sa construim hoteluri de 7 stele .. sa demonstram ca ce  ? Aia habar n`au unde e situata Romania pe harta , dar ne apreciaza ce stim noi niste oameni semidocti.. Daca maine apare la "teveu" ca vine Obama sau nu mai stiu cine in tara la noi trebuie sa facem mare tam`tam sa blocam toate arterele principale ale Bucurestiului si sa aducem haosul pe pamant , ca doar trebuie sa`l auzim pala ca America ne sustine.. Cacat ! ne sustine din parti si din laterala , adica deloc , zero , 
Nu stiu cand va fi si pentru Romania acel Happy End .. Despre care vorbeste lumea.. ! Sa ma anuntati si pe mine ... 

Un comentariu:

  1. that`s Romania...nu ne pasa decat de imaginea noastra...si la sfarsit ... no happy end :(

    RăspundețiȘtergere