duminică, 8 februarie 2009

Vedete feminine din Romania I

Voi incepe un nou serial cu o serie de opinii personale despre "vedetele" din Rumeinia.

Personajul de azi este Mihaelaaaa Raduuleeeesscuu

Mult mediatizata vedeta a trustului Intact, este, in opinia mea, modelul fetei de la tara ajunsa la oras care si-a facut un rost in "the big city", desigur a fost calcat in picioare, a calcat in picioare o gramada de oameni pentru a ajunge ce este azi.

Dar se obisnuieste de majoritatea printr-un singur lucru, deobicei( daca este sa ne luam dupa tipologii) aceste femei se marita o singura data cu un barbat apropiat de varsta lor cu maxim 10 ani mai mare, instarit financiar. Ea a avut insa, pana acum, 3 soti. Cel mai cunoscut dintre ei fiind Banica Jr. (casatoria cu el putem zice ca a fost un capriciu), dar celalalte 2 divorturi?? La despartirea de Elan ea s-a sarutat cu el? Ce vrea femeia asta sa faca sa-si traiasca a IIa tinerete, despre relatia ei cu Dani Otil sunt sigur ca este doar una de natura sexuala, sincer, Dani nu-mi pare omul de familie.

Nu m-ar mira daca in curand ea se va declara lesbiana, si va duce campanii pentru legalizarea casatoriei intre persoanele de acelasi sex, vrea sa demonstreze in orice moment ca este o luptatoare, chiar daca in majoritatea timpului duce batalii stupide.

2 comentarii:

  1. A cam luat`o pe arătură femeiuţa asta.. Păcat

    RăspundețiȘtergere
  2. dintotdeauna a fost asa..dar nu te gandi ca acum o judec imi spun doar opinia :)

    RăspundețiȘtergere