marți, 3 februarie 2009

Singuratatea...

Cine spunea ca una dintre cele mai mari temeri ale unei femei este teama de singuratate probabil cunostea foarte bine femeia. Dintre toate relele din lume, raul suprem capata forma singuratatii... Femeia este facuta sa iubeasca. Nu ar putea exista altfel, nu ar putea trai fara existenta unui obiect sau a unei persoane asupra careia sa-si reverse afectiunea. De frica singuratatii se fac multe compromisuri si se accepta multe mai ales daca inainte de ea obisnuiai sa iubesti mult... A scapa de singuratate nu inseamna in mod necesar gasirea unui partener cu care sa-ti imparti viata. Singuratatea se poate hrani la fel de bine si din doi, nu doar din unul. Concluzie: antidotul ei este iubirea. Iubirea de sine. Iubirea pentru celalalt.
Aia fiind una dintre temerile femeii.. si poate nu numai a femeii .. dar mai sunt si altele.. alt exemplu bun ar fi "sexul fara dragoste pana la adanci batraneti" .. parca cam melancolic suna.. dar..
Oricat de lipsita de prejudecati ar fi o femei, oricat de placut ar fi actul sexual in sine si oricat de agreabila ar fi persoana cu care impartaseste trairile, de multe ori sexul nu este de ajuns pentru o femeie. Sau este, dar temporar insa pana la finalul vietii nu... Nu fara sa fie insotit si de dragoste... Pe langa simpla nevoie fiziologica, o femeie simte nevoia mangaierilor, a cuvintelor de afectiuni si a gesturilor tandre.
Va las pe voi sa trageti concluziile .. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu